Työssä

 Myymälän ikkunaesillepano

 Työpaikkani ikkunaesillepano on matala, säilyttäen hyvän näkyvyyden myymälään mikä tekee myös avoimuutta ikkunaesillepanoon. Tuotteet on aseteltu puukorien sisään diagonaalisessa järjestyksessä. Korien sisäpuolella on esillä tuotteita vihreillä etiketeillä sekä halstereita luomassa väreillään yhteneväisyyttä. Myöskin tuotteet tukevat toisiaan ja toimivat käyttöyhteystuotteina. Koreja voisi lisätä vielä yhden parin oikealle puolelle, mutta toistaiseksi tarvitaan kulkuväylä kuvassa näkyvään kulmaan.

    Ikkunassa on teipeillä Lifen logo sekä kukkia Lifen graafisen materiaalin mukaan. Lifen konsepti on kuitenkin uudistunut myymälöiden ulkonäöltään ja  Zeppelinin myymälä odottaa toistaiseksi uutta ''ulkoasua''. 

 

 

 

  

 

 

 

 


Seinäesillepanoja Life myymälässä 


Ensimmäisestä kuvassa on kivasti laitettu tavallisten hyllyjen keskelle isot julistetaulut ja pöytäesillepano tilaa tuomaan mielenkiintoa seinäesillepanoon. Julisteiden alapuolella olevat tuotteet ovat yleensä kampanjatuotteita tai sellaisia tuotteita, joita halutaan korostaa ja tuoda esille. Kuvassa ei valitettavasti näy tuotteiden alla olevat puiset alustat, jotka nostamaa niitä kivasti esille mustasta hyllystä.
 
Seinäesillepanossa tuotteiden hyllytys on toteutettu vasemmalta oikealle pienimmästä isompaan tuotteeseen. Isompia purkkeja on valittu alahyllylle tuomaan ''tasapainoa'' seinäesillepanoon. Tässä seinäesillepanossa on  huomioitu tuotteen koko
 ja sijainti suhteessa haluttuun näkyvyyteen. 
 

 Life Exclusive tuotteiden seinäesillepano on suunniteltu suurimmaksi osaksi värien mukaan. Tuotteet on hyllytetty kahteen moduliin ylhäältä alas vaaleasta tummempaan sävyyn, sekä väriryhmän mukaan.

Käyttöyhteystuotteiden pöytäesillepano

Tässä kuvassa on useita lisämyynti sekä käyttöyhteystuotteita. Esillepanoon on valittu kampanjassa olevia tuotteita. Vasemmalla puolella on  kaksi niveltuotetta sekä magnesiumvalmiste lihaksille - ''sporttaajan luottosetti''.Oikealla puolella on Omega-3 tuotteita, jotka myös tukevat mm. nivel- ja sydänterveyttä. Hyvä käyttöyhteystuote jo kattavaan settin. Omega-3 käyttöyhteystuotteena voisi olla vielä valittuna sinkki, joka edistää rasvahappojen toimintaa elimistössä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Myymälän layout

Tiistai-illan asiakasliikennettä piirrettynä myymälän layoutiin.

Luonnos piirretty ja tehty Paintilla... 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti